Galvaniweg 15
(+31) 73 54 74 010

Feestelijke heropening van Snoeren Schoen- en voetspecialist

Grootste schoenenwinkel van West-Brabant

Op woensdag 7 maart is Snoeren Schoen- en Voetspecialist heropend door burgemeester Paul Depla. Aan het einde van de middag was er veel belangstelling voor dit officiële moment. Vele genodigden hebben genoten van deze speciale gebeurtenis. De nieuwe winkel is trendy & functioneel. Leon Snoeren, zijn familie en team kunnen trots zijn op deze bijzonder mooie winkel.
Vanaf 8 maart was iedereen welkom om het nieuwe pand en de uitgebreide schoencollectie te bekijken.

easyPOS software wenst Leon Snoeren met zijn team heel veel succes toe.

cursusprogramma 2018 easypos software
Cursusprogramma 2018. Meld je aan!

Bekijk nu het cursusprogramma van 2018 en meld je aan voor een cursus of workshop naar keuze . Alle cursussen en workshops worden gegeven bij easyPOS software: Galvaniweg 15, 5482 TN in Schijndel. Aanmelden is mogelijk via 073-5474010 of stuur een e-mail naar sales@easypos.nl. Wees er op tijd bij, want VOL = VOL!

AVG easypos software
Informatie AVG. Bereid je op tijd voor.

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Als ondernemer kun je nu alvast stappen ondernemen om straks klaar te zijn voor de AVG. Om je hierbij te helpen, verwijzen wij je door naar de Autoriteit Persoonsgegevens. AP heeft de 10 belangrijkste stappen op een rijtje gezet.

Opening Mantje De Koog
Opening winkel Mantje Lifestyle stores De Koog

Op vrijdag 16 maart is de nieuwe winkel van Mantje Lifestyle stores in De Koog geopend (powered by easyPOS software).  Het moderne, ruime en duurzame pand aan de Dorpsstraat 71 is een absolute ‘eye-catcher’ in De Koog. easyPOS software wenst de familie Mantje en het hele team heel veel succes toe.

Opening Snoeren Voetspecialist
Feestelijke heropening Snoeren Schoen- en voetspecialist

Snoeren Schoen- en voetspecialist (powered by easyPOS software) is op woensdag 7 maart heropend door burgemeester Paul Depla. Aan het einde van de middag was er veel belangstelling voor dit officiële moment. easyPOS software wenst Leon Snoeren met zijn team heel veel succes toe.

1 2 12

Meer informatie of vragen? Bel naar 073-5474010 of stuur een e-mail naar info@easypos.nl Sluiten