Galvaniweg 15
(+31) 73 54 74 010

Referenties.

Referenties met webshopkoppeling.

Hoogenboom Nijmegen

Bij Hoogenboom Mode Men en Women in Nijmgen vindt u een zeer uitgebreide collectie stijlvolle heren- en damesmode van de hoogste kwaliteit. Sinds begin augustus 2017 zijn zij gestart met de online verkoop van een deel van de herencollectie.

 

Jimmy's Mode Tilburg

Jimmy’s Mode is in zijn ruim 35 jarig bestaan niet alleen regionaal een begrip geworden maar ook landelijk.  Een prachtige winkel in het hart van Tilburg. De winkel straalt aan alle kanten smaak en klasse uit. Dit vindt u terug in de collecties. Shoppen bij Jimmy’s moet in de filosofie van de onderneming een beleving zijn.

 

Eleganza Schoenen

Eleganza verkoopt luxe designer merken en heeft vier fysieke winkels in HilversumLaren en twee winkels in Utrecht. Naast schoenen verkopen zij in Utrecht ook kleding. Naast de fysieke winkel is er ook een online shop.

 

Dirk de Wit Bovenkarspel

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel, 2.000 m2 sensationele dames- en herenmode onder één dak. Bij Dirk de Wit voelt u de warmte, vakkundigheid, professionaliteit, klant- en servicegerichtheid! Laat u verrassen in onze Different World of Fashion. Bovenkarspel.

 

Mantje Lifestyle Store Texel

Mantje is al jaren een begrip op Texel en ver daarbuiten. Tijdens een verblijf op Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland, mag een bezoekje aan lifestylewinkel Mantje zeker niet ontbreken. Wij hebben twee kledingwinkels op Texel en bieden daarnaast een groot online assortiment aan in onze webshop.

 

Referenties.

Berden Mode Venray

In het centrum van Venray vindt u onze mooie en complete modewinkel. Over drie verdiepingen vindt u een ongekend en verrassend aanbod in kleding die u op het lijf is geschreven. Bij Berden Mode vindt u een outfit voor een feestje maar is ook de plek waar u kunt slagen voor uw dagelijkse kledingstijl.

 

Modehuis Bruinewoud
PUT Fashionstore
Van Os Tassen en Koffers
Van Dort Mode (Marlies Dekkers)
Marlene Vlot Mode
Peacock Casuals